GLITTER & GLAMOUR!

Dom som känner mig vet vilken modetokig tjej jag är. Jag älskar modetidningar och diamanter och allt annat som glittrar. Kommer ihåg när jag skulle bo på hotell i en vecka hade med mig fyra väskor! Ändå var det bara det viktigaste som var nerpackat! jag var ju bara tre km från mitt hem. Jag gillar också att förändra mitt utseende väldigt mycket. Som att göra hårförlängningar, byta hårfärg, köpa nya kläder,skor,smycken m.m Mamma har lagt ner mycket pengar på mig visst =) jag älskar även stora smala tekniksaker som till exempel Samsung 63" plasma tv som jag snart ska få!!! Jag köper ofta nytt och har aldrig samma klädesplagg i mer än ett dygn. Sen måste jag byta. Folk säger att jag är ett riktigt modelejon men dom säger också låt det inte bli ditt enda intresse Emilie. Visst såklart har andra intressen än mode !
   MINA INTRESSEN! ¨
1. Mode
2.shopping
3.Parfymer
4.smink
5. Hårstyling m.m
6. Teknik
7.Vara med vänner
8. Läsa mycket psykologi
9. ????
MER HAR JAG MEN JAG KAN JU INTE BERÄTTA ALLT=)image8

THE BEAUTIFUL ANIMALS!

JAG HATAR ABSOLUT INGA DJUR. JAG KANSKE BARA GILLAR VISSA MINDRE! MEN DET ÄR JU EN HELT ANNAN SAK. DET FINNS ETT VISST DJUR SOM JAG GILLAR VÄLDIGT MYCKET ....... MÅNGA HAR STOR RÄDLSA FÖR DETTA DJUR MEN JAG HAR EN STOR KÄRLEK TILL DET. MÅNGA HAR SKADATS AV DET MEN JAG TYCKER OM DEN ÄNDÅ. DJURET JAG PRATAR OM ÄR : VITHAJEN! JAG HAR LÄST MYCKET OM DET DJURET OCH GILLAR DET SKARPT OCH FÖRSVARAR DET SÅ MYCKET JAG KAN. JAG SKRIVER TILL OLIKA PERSONER RUNT OM I VÄRLDEN BARA FÖR ATT FÅ UT MINA KÄNSLOR FÖR DETTA DJUR. OM JAG EN DAG FÅR SE DETTA DJUR MED MINA EGNA ÖGON SÅ KOMMER JAG VARA LYCKLIG RESTEN AV LIVET!


MY TRIP TO A COUNTRY OF BEAUTY

Hej kära blogg. Tänkte bara berätta lite om vad jag ska ha för mig inom  den närmaste månaden. Den femte decmeber är det dags för mig att åka iväg igen, denna gång bär det iväg  till ett land fullt av färger,nyfikenhet och vackra leenden. Jag ska nämligen till Indien. Det ska bli mycket spännande eftersom det är första gången jag åker dit. Jag har fascinerats väldigt mycket av detta land och kvinnorna där är ju otroligt fina! Deras kläder och allt! Jag har kollar runt mycket på Internet på bilder och annat och jag tror verkligen jag kommer tri vas. Har frågat många som varit i Indien tidagre vad dom tyckte och inget negativt fick jag höra! Jag fick iden att åka till Indien efter sett filmen Bombay Dreams första gången och mamma gick med på min Ide! Min favoritbutik är ju faktiskt ändå Indiska! =) Så nu väntar jag med spänning på att få åka och jag kommer ha ett leende på min mun den dagen jag går av flygplanet och stätter mina fötter på indisk mark! GOA HERE I COME!image6

VÄNNER!!

VISST STÄMMER DET ATT MAN ALDRIG GLÖMMER EN BRA KOMPIS? JAG HAR SPECIELLT NÅGRA SÅNA VÄNNER!!! .......


JOHANNA: VI HAR BRÅKAT,BLIVIT VÄNNER, SAGT FÖRLÅT OCH ÅTER IGEN SKRATTAT TILLSAMMANS. DU STÖTTER MIG OCH FINNS DÄR NÄR JAG BEHÖVER DIG OCH DU VET ATT JAG ALLTID FINNS DÄR FÖR DIG! DU ÄR MIN BÄSTA VÄN,SOM EN SYSTER. I WILL NEVER EVER FORGET YOU......

MARINA: VI GÅR I SAMMA KLASS, SÅ KALLADE KLASSKOMPISAR MEN VI ÄR ÄVEN VÄNNER UTANFÖR SKOLANS VÄGGAR. JAG VET ATT JAG INTE TRÄFFAR DIG SÅ OFTA MEN DU HAR HJÄLP MIG MED VÄLDIGT MYCKET OCH HAR GETT MIG MYCKET VÄRDEFULLA TIPS!  TACK MIN VÄN!

ANNI: DU HAR DIN FAVVO KOMPIS MARINA. NI TVÅ ÄR VERKLIGEN OSKILJBARA. NI HÄNGER OFTA OCH JÄMT MED VARNDRA. ÄVEN OM JAG INTE TRÄFFAR DIG OFTA SÅ ÄR DU EN VÄN JAG KAN SKRATTA OCH HA ROLIGT MED MED.


Påverkas du?

image5Dina vänner säger
- Varför är du med henne?
- Du tycker inte alls egentligen om henne!
- Strunta i henne , hon är för ung.
- Är du alldeles tokig.?


Varje gång jag tänker på vad dina kompisar säger och att du ska ge med och hålla med gör att jag vill börja gråta . Vågar du inte lyssna på dig själv? Nästan varje dag lever jag med rädlsna på vad du säger till dina kompisar om mig när jag inte hör och vad dom säger. Får snart detta inte ett slut går jag och jag kommer aldrig tillbaka, Vad vill du egentligen????????????


ONE SPECIAL DAY!

Vissa dagar kommer jag aldrig glömma, dom är fyllda av sorg,glädje, vänskap och kärlek. Jag känner mig så många gåner ensam även fast jag egentligen har flera hundratals människor omkring mig. Vissa av dom accepterar mig för den jag är, andra vill ändra på mig och säga " varför gör du inte så" Jag vill skapa värme och kärlek till alla som har det svårt, ge dome n värmaande och trygg famn och vila i. Jag kan inte rädda varenada människa på jorden men jag om jag kan bara få hjälpa en själ av alla sex miljarder så blir jag lycklig. Se dig omkring vad ser du? Ser du bara lycka, du tänker jag har familjen,vännerna och det mesta går bra, inget tynger. Det är din vardag men inte min. Mitt hjärta gråter när jag ser alla människoliv som försvinner i onödan och alla som har det svårt hur mycket  dom måste kämpa för att bli accepterade. Vill så mycket men en dag ska jag göra något. En dag ska jag förändra något. Det ska bli min Special day!


KÄRLEK????

Jag ska säga något, något alldeles speciellt. För några månader sen såg jag någon som fick mitt hjärta att börja slå dom  där extra slagen. Han var perfekt, han stod där alldeles framför mig och jag satt bara tyst. Han jobbade på samma ställe som min mamma. Efter ett tag vågade några ord komma fram från min mun. Minns inte riktigt vad jag sa. Mamma förstod inte riktigt varför jag alltid kom till hennes jobb så ofta. Var det något jag var ute efter? Hon förstod inte riktigt, jag såg han då och då springa hit och dit, lika snabb som en bil. Jag kunde ibland sitta och granska honom i flera minuter. Ibland tittade han på mig och jag vågade titta tillbaka. Jag tänkte varje natt på honom, vad gör han? hur mår han? Om jag bara visste något mer! Den 24 augusti lyser min mobil till av ett sms och där står hans namn på skärmen. Jag kände hur jag bubblade som en omskadad läskedryck full med kolsyra. Jag svarade snabbt tillbaka..................... Nu nästan tre månader senare har jag kommit honom otroligt mycket närmare. Jag sa en kväll till honom via sms ; I love you. Han kanske inte märkte det  men jag menade det. Jag kan aldrig någonsin tvinga fram något men en sak ska han veta: 
                                                       I WILL BE RIGHT HERE WAITING FOR YOU. !!!!

Ordet Tack!

image2TACK för att du tagit dig tid med mig just nu! Det hade du inte behövt göra, Du kunde låtsats att du inte såg mig. Du kunde gått förbi. Du kunde ha kastat till mig en stressad blick som signalerar "jag har inte tid". Du kunde ...... Anledningar fanns det säkert. Men ändå fanns du där bara för mig! TACK! Du hade inte behövt lyssna på mig , historian var ju lång men du såg inte på klockan en enda gång. Du fanns där för mig , fastän jag inte kunde ge dig något. TACK! Det känns så skönt att veta att det finns människor som så självklart ger av sin tid och av sig själva!


The day i saw you

jag såg dig flera gånger, vågade inte riktigt säga hej. Nu står jag här med ett hjärta fyllt av kärlek och väntar på att du ska komma. Du vet att jag alltid kommer finnas där vad du än gör och vad du än går. Jag trodde aldrig jag skulle få se dig.... Men en dag så stod du där framför mig och sa- Du är det bästa jag vet. Mitt hjärta bultade till, vågar jag lita på det du sa? vågar jag krama dig och säga tack så mycket? Det finns ännu så många frågor här inom mig som väntar på ett svar. Men jag vågar inte säga dom. Varför? Jag kommer vänta tills den så kallade rätta dagen. Men allt jag måste göra nu är att försöka backa några steg och se om du kommer sakna mig. Kommer du någonsin fråga mig, vars tog du vägen? blev orolig.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0