Why I love my Rottweiler!

Rottweiler är den bästa hund som jag någonsin haft, älskar mitt gullebarn på åtta år. Timer är en trogen vän som stått vid min sida genom många dagar och han har aldrig svikit mig på något sätt. När han tittar på mig med sina vackra bruna ögon så smälter mitt hjärta varje gång. När jag är ledsen så tröstar han mig genom att lägga sig bredvid mig och kolla på mig och bara hans blickar kan blåsa bort mina tårar som ingen annan kan. Timer har alltid funnits där bara han vet hur jag egentligen mår, bara han vet vad jag egentligen tycker om folk, bara han vet om mina djupaste hemligheter, bara han lyssnar riktigt noga och stressar inte iväg till annat, han bryr sig inte om vad dom andra säger han älskar mig med en kärlek så stark som aldrig tar slut. Timer är min fredsduva i hjärtat. Mot hösten när solen börjar gå ner om kvällarna så tar jag med min timer till vårat favorit ställe och där sitter vi och tittar när solen går ner...... Han sitter så lugnt och stilla vid min sida jag håller om honom och känner kärleken jag ger. Timer matte älskar dig så mycket mer än något annat i denna värld, gå inte ifrån mig!
MIN TIMER I HALLEN!

Different friendship

I thought you were my best friend
I thought we'd be together 'til the end
You're not the girl I once knew
Tell me where she is but she's not you

You used to be that shoulder
That shoulder I could lean on through it all
But now it's getting colder
There's no love between these walls

Jealousy, jealousy, jealousy
It's such an evil thing to watch someone have
Jealousy, jealousy, jealousy
Nobody wins when you're full of envy

La, la, la, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la, la, la, la

I was always happy
When I was watchin' you become a star
But you were only happy
When the world was openin' up my scars

And now I'm like the devil
Well if I am then what does that make you
You sold yourself for your fame
You'd still never walk a day in my shoes

Jealousy, jealousy, jealousy
It's such an evil thing to watch someone have
Jealousy, jealousy, jealousy
Nobody wins when you're full of envy


Is that ME??? !!!

Tror ni att det kan finnas en sida av er som är elak och bara vill alla ont? En sida som man inte märkt eller vågar se, jag brukar tänka på det där ibland men det är ingen tanke som jag orkar ha jämt med mig men när jag väl gör det så känns det ganska läskigt att det kanske finns en elak och grym sida av mig! Titta på bilden på mig som jag lagt in och tänk för dig själv : Finns det en elak version av mig?

It's your day!

Imorgon så fyller min underbara kompis 15 år och hon ska ha sin fest här hemma hos mig, vilket jag blev väldigt glad att hon ville. Nu när det är hennes speciella dag så ska jag styla upp mig lite extra och fixa mig fin! Det blir en fest med ganska blandat tema och olika saker kommer hända under dagen. Sitter nu och tänker på vad man skulle kunna ha för frisyr men jag vet redan vad jag vill ha! Fast jag tänker om någon annan ber en att styla så jag kan ge dom lite förslag vad jag skulle kunna göra för frisyrer. Ska försöka välja ut några, idag så var jag och handla med Johanna inför festen och jag hoppas hon blir nöjd! Jag vill försöka fixa så mycket jag kan för att hon ska få känna sig speciell på sin dag!!



I HOPE YOU WILL HAVE A WONDERFUL DAY SWEETIE GIRL

Dagens sanning= Godis Begär!

Jag har inte ätit godis på jätte länge och det känns just idag, varför vet jag inte men det känns som jag kan äta upp hela Candyworld i haparanda. Sen idag är det så varmt också och då vill jag helst hälla i mig en iskall coca cola men ibland måste man skippa vissa saker och det är ju också dagens hårda sanning. Ja ja måste försöka sluta tänka på godis nu men jag får sätta in lite bilder och stilla mitt begär så istället men men...


En annorlunda syn....

När jag var på väg till pajala igår så lyssnade jag som vanligt på musik i min mobil och bara såg vägen fara förbi men det tog inte en lång stund innan jag märkte något alldeleimlen  speciellt. Jag tittade  upp mot himlen och aldrig tidigare  har himlen känts så nära!!! Det kändes som trädens toppar nuddade i molnen och ljuset bara kom, det var så starkt och mina tankar väcktes om jag verkligen kunde sett rätt, varför kändes det så nära? Vars kom det starka ljuset ifrån? Ännu en tanke väcktes, vad finns där mer än bara moln? Finns himlen som alla pratar om när dom döda går bort? Själv tror jag absolut att den finns, ingen tvivel om saken. Jag var snabbt tvungen att kolla ner mot mina skor och när jag kollar upp igen så....... är inte himlen lika nära igen. Hur kunde det ske så snabbt? Jag försökte koncentrera mig på himlen igen men det gick bara inte..... Den var plötsligt borta igen.... Vad hände?


RSS 2.0