Summer= Party all night long

The summer is here and its time for all the hot parties. It's time to have som fun and time to dance with my sexy partner all night long as sun shine on our bodies. It will be hot and a party that will take you to heaven. I got the V.I.P to the best dance floor. The night will never end , the music will never stop , our bodies just won't stop dancing. A summer party is hot and sexy . .................... I promise you is going to be a special summer night and parties every night. Have FUN!!!

image119image120image121 Can you see this? I hope so becaus if you ever hurt me and my love i will hurt you to!!!

This is life.

Värme, bra musik, mysiga stunder med vänner och sin partner, roliga minnen, glada miner, en sol som inte slutar lysa utan ger värme till alla, roliga sommarfester, härliga parfym dofter, vackra klänningar och kjolar, mysiga ute cafeer, bada, plocka blommor. Är inte det sommar? Såklart är skolavslutningar och studenten något som man räknar till sommare också. Det finns så mycket bra man förknippar med sommaren och alla dess härligheter och jag kan inte förneka det, sommaren är fantastisk även om jag själv gillar hösten lite mer eftersom då finns det sjukt mycket snygga kläder att välja på så man blir tokig. Förra sommaren var jag singel men i år så har jag min älskling hos mig och det gör årstiden ännu bättre! Jag glömmer inte kompisarna heller! Nej nej då! För mig innebär sommaren party, shopping, skratt , kärlek och massvis med god mat!! Nu så skrivs det mycket i tidningarna om hur man kan rasa i vikt till t.e.x midsommar men sånt snack kommer man väl få höra hela sommaren men det är inget att lyssna på! Det ännu bara ett koncept för att dom ska sälja bra, eller sjäv skulle jag kalla det dålig reklam och tycker att dom borde byta ide för att sälja sina tidningar! Jag tänker njuta av sommaren och dess härligheter! Vill att alla ni andra gör det också utan tvekan!! Sola och bada fast inte i Pina Colada! Utan ni som vill ha det på sidan om istället=)  Vem tycker ni ser mest glad ut att sommaren kommer? Jag eller Paris Hilton? ;-) image116image117


Speed of light

I walk into the nightclub and all the stars are looking at me and everybody wants to touch my body and be close to me. I look at you with  ocean blue eyes , you look at my body with a smile on your face. we're getting closer , the beat in the music makes you and me dance close to each other. Everybody is looking at us but we wont stop the music. A kiss, a touch, two hearts is in love and i wont let you go from me. In the night you run away whit me, nobody can stop us now..... Let's the party get started.
 <3
image115

My world, your world.

Don't try to follow my shadow becaus you know that you never walk a day in my shoes, you look at me and wonder how i do . You look at me from distance and wish that you could be in my world for one day. You look in the mirror and dream away. At the party there you se me on the dance floor whit all the boys all around my body , in town you see my pass you by with all my shopping bags and hot sexy boyfriend. Is this what people call Jeaoulsy? You look at me and she that perfect , rich, hot blonde girl.  One reason, we are born in differents "worlds"
image113

Chanel Bags!!

Mode har länge varit mitt största intresse och mina favoriter när det gäller väskor så är det : CHANEL!! Tänkte visa er här en bild på min favoritväska  (den vita är min ) Den röda är också fin!
image111image112

I'm gonne take my time!!!

Jag föddes för att själv en dag skapa hur jag vill att mitt liv ska se ut och ju mer dagarna har gått så vet jag hur jag vill ha det. Ibland känns det som att jag har allt man ka få och en nästa dag kanske det känns som jag saknar allt. men för det mesta så är jag nöjd med som finns omkring mig och det som jag ser framför mig, visst kan jag känna mig deppig någon dag och önska ett och annat hemskt. Men egentligen så hatar att jag att lyssna på alla dessa sorgsna kärleks sånger, jag sätter istället på värsta party musiken och skrattar och har roligt. Den gången då jag var Indien så njöt jag verkligen av att vara mig. Jag gick på spa och sen fixade jag  naglarna hos en manikyrist, köpte saker för 28.000 rupees, badade och hade roligt med Sanna och Bolla. På kvällarna hängde vi i baren och drack en iskall Sprite fylld med lime och isbitar. På kvällarna tog vi promenader och njöt av riktigt god mat på fina restauranger varje dag! Livet är härligt! Sen kom man hem igen med ett leende och forsatte som valigt. Går till skolan och gör det som ska göras, skolan är inte jobbig! Jag njuter av livet och vill att andra ska göra det också.  Tiden är för kort att deppa och inte tro på sig själv.  Jag har allt , =)
* Världens finaste Pojkvän
'* Bra vänner
* Ekonomisk trygghet.
* Fin Familj
* Snygg (jag deppar inte)
*  Får åka till exotiska länder
* Har min älsklings ras Rottweiler

Njut av livet, dröm bara inte utan gör det!!!!
image110NJUT AV LIVETS GODSAKER, DET GÖR JAG!!! <3

My life , my way.... !! Eller?

Jag har funderat ganska länge på att om jag gör något eller säger något så får man oftast till svar. Varför gör du så? Varför gjorde du det? M.m jag tror ni förstår hur jag menar, jag brukar då tanken i huvudet att jag bestämmer ju själv vad jag vill göra med mitt liv utan att varenda en ska behöva springa och jaga mig för att fråga varför jag gjorde så.... Jag blir riktigt förbannad!! Om någon skulle säga till exempel
" Jag har varit på fest i helgen och blev full"
Inte svarar jag då
" Varför gjorde du det, så kan man väl inte bara göra"
Hör ni sluta bry er så mycket vad jag gör! Håll er till erat eget liv! Om jag vill vara på fest, skaffa nya vänner, träffa min pojkvän, ändra mitt utseende. så gör jag det! Inte fan kommer jag be om eran kommentar! Så sluta bry er så mycket vad jag gör! Ni behöver inte vara någon jävla skvaller press!!!!! Om jag blir sur säger jag ifrån, är jag glad så märker man och ber jag om att få vara ifred så STICK! Jag är inte beroende av någon, om jag skriver något på min blogg som jag vill göra så vill jag inte höra någon kommentar som
" inte göra det"
Jag säger det en sista gång!
MY LIFE, MY WAY, MY RULES!!!!!!!!!!!! WELCOME TO MY LIFEimage107

I'll be back....

Idag har det varit en lugn dag och den är ju ännu inte slut men än så länge så har tempot varit lugnt.... När jag kom hem från plugget så for jag ut och sprang fyra km. Det var härligt man bara känner hur vinden drar förbi en och jag älskar att springa när jag väl gör det., farten som man når upp i gör att man bara vill springa ännu snabbare!! Sitter här nu och funderar på en sak som jag fundera på när jag var ute och sprang. Har skrivit en liten sak som jag nog ska publicera nu.
 You don't know have much my eyes follow you.
I can see you in the dark and i can see you more than you think,
if you feel that somebody is following you it's me.
You think you walk alone but i'm there. I got my eyes on you.
I'll find you if you try to hide , at night i will be your nightmare and even your most beautiful drem.
IM WATCHING YOU!!!!!
image106


It's time.

Jag trodde det knappt var sant när jag kollade på resultatet. kunde det verkligen stämma? Hade det verkligen hänt? Jag visste knappt vad jag skulle göra känslorna bara kom över mig som en våg och jag var tvungen att samla mig ett tag innan jag kunde berätta det. Jag är så enormt glad att jag knappt vet vad jag ska göra, men jag vet att en person till glädjs väldigt mycket med mig!! Tiden var visst inne och jag ska satsa allt! Kramarimage105

RSS 2.0