Äntligen!

Igår kväll ungefär när kl var ungefär 23.45 så kollade jag runt på netonnet.se och där såg jag den... Min nya mobil. Nämligen en LG ku990 och jag föll för den direkt så det var absolut inget tänkande utan jag köpte den på en gång!!  Så nu väntar jag med stor spänning på att den ska komma!! Dagen än så länge har varit riktigt bra, har varit och shoppat kläder, köpte en super snygg skjorta som jag ska ha till en lika super snygg kjol. Ska kolla runt lite nu på internet efter lite mer kläder och kanske ett par skor. Mina stora favoriter där jag köper kläder via internet är:
1. Halens
2. Ellos
3. Ginatricot
4. zoovillage

Lägger här upp en bild på mobilen jag köpt!






The life for some Tokyo boys.....

Läste första gången om det i tidningen Glamour nr 2 det här året, om kvinnor i Japan som ägnar sig åt att besöka ett ställe som heter Casanova. Där kan man "hyra" killar eller så kallade värdar för kvällen deras arbete är att överrösa dig med komplimanger, charma dig för fullt, en kyss och kanske mer i slutet av kvällen. Man får välja kille från en meny som består av 90 st olika killar att välja mellan, men priset är inte lågt det finns kvinnor som spenderar över 600.000 kr i månaden på detta! Champange flaskorna inne på Casanova kostar mellan 20.00 - 185.000 svenska kr, och det är absolut inte din hyrda kille som ska betala nej nej utan du står för kostnaderna. Klubben Casanova ligger i Kabukicho distriktet i Tokyo.

Jag kan inte riktigt förstå mig på detta men Japan är Japan och detta nöje är visst något som ger en omsättning på 4 miljarder per år !!!

RSS 2.0