A SISTER!

Johanna vi har varit kompisar väldigt länge. Vi delar det mesta sorg,glädje, vi kan jämt skratta tillsammans och kommer alltid på något roligt när vi träffas. jag har svikit dig några gånger och har känt väldigt dåligt samvete över det! Vi träffas ofta på fritiden så ofta vi kan men ibland har du inte alltid skjuts. jag blir så ledsen när jag hör att du mår dåligt eller känner dig deppig. Vill ju att du ska vara hur glad som helst och inte ha några bekymmer alls men jag ska stötta dig genom allt min vän. Tittade här om dagen på bilder på min digitalkamera på oss två, vi ser roliga ut! Du är som min syster och tänker dig som du vore min syster! Här finns jag alltid för dig gumman! Kommer stötta dig genom allt som känns svårt och du vet vars jag finns! Thanks my sister!

image29


The heart

Det finns tider då tårar ständigt rinner.
Då smärtan är så svår att hjärtat nästan krossas.
Det finns tider då livet är så meningslöst att varje minut är en plåga att man bara vill försvinna.

Men lyckade tider kommer, de kommer någon gång då alla tårar byts ut mot skratt.
Inga sorgsna miner bara leende läppar.
Den tiden kommer, då hjärtats utspridda bitar åter sätts på plats och livet kan börja leka.

Det får en mening även om tiden just nu är svår så kommer den tid då du åter kan le.
Det kan ta år men det kan också vara i morgon.image28

Girl power!!!

image27 

GYMPA PÅ HÅRT NU TJEJER!!!!!


A secret beyond the sky....

Jag har en alldeles speciell hemlighet. Som aldrig någon någonsin fått veta, ibland brukar jag nästan tro att jag föddes med den och menigen är att det alltid ska vara en hemligt som gömmer sig bakom dom mörka molnen på himlen. En tår faller ner från min kind , ingen vet ännu hemlighten, alla ser mig le och ge en syn endast lycka. tårarna blir mer, mitt hjärta fylls av tårarna, någon tittar på mig och säger: varför gråter du? Jag ger inget svar. jag tittar tillbaka med ett leende och säger : det är inget.  jag var rädd att dom skulle fråga något mer om varför tårar faller ner för min kind. Jag pratade bort det, Det du ser är lycka och glädje hos mig och du tänker vad är det för hemlighet hon har? Vill inte längre prata bort det , svaret är: Min hemlighet har varit framför ögonen på dig hela tiden för hemligheten är: How to show a smile whitout a single sign of pain inside.

image25image26


One day.........

Många kanske skulle kalla mig för en drömmare andra skulle säkert titta på mig och säga " en dag i taget min vän" Jag har en förmåga att tänka mig bort och se framför mig hur livet kan vara om många år. För inte så längesen så såg jag framför mig hur jag och min kille hade fått barnbarn. Det är väldigt långt fram i tiden jag vet! Men det var något alldeles speciellt med just den här tanken. Barnbarnen hade blivit ganska stora och ett av dom sa:
Jag hört det berättas och jag tror att det var då som ung vacker kille förlorade sitt hjärta. Det var dans en kväll på jorden och när vacker flicka sa till honom så: Ett litet ljus ska jag tända så att du hittar hem det ska brinna för oss och kärleken, ett litet ljus i mitt föbster som lyser upp din väg och jag lovar jag ska vänta på dig där.
åren gick och dom blev gamla men dom älskade de varann efter 60 år var kärleken densamma. Men en dag så kalla himlen och min morfar gav sig av avskeds orden som han sa till mormor var: Ett litet ljus ska jag tända så att du hittar hem det ska brinna för oss och kärleken, ett litet ljus i mitt fönster som lyser upp din väg och jag lovar jag ska vänta på dig där.
image24

WHY??

Det finns så mycket jag kan bli ledsen eller besviken över. Det finns så mycket som gör mig glad och så mycket som jag funderar över vissa gånger. Vill inte göra mina kära besvikna eller såra dom det gör att jag dränker mig själv inombords med tårar och smärta. Försöker lösa det på allra bästa sätt så gott jag kan. Varför ska det mesta göra så ont? Jag grips av rädsla nästan panik. Snälla förlåt mig! Vad ska jag göra?



image23


Feelings inside!

Här sitter jag nu ensam i vårat hus. Tankarna far runt i huvudet på mig vad som ska hända och på vad som har hänt. Vill inte tänka negativt men så blir det ibland. Har blivit vald till EUROPEAN FESTIVAL OF THE NIGHT LUCIA! Men kan tyvär medverka är i Indien då! Det e synd! Om jag ska tänka på något positivt så är det min pojkvän som gör mig glad!! Jag har skrivit ganska mycket fint om han på min blogg men det gör jag gärna! Varför skulle jag inte det? Ok vissa kanske tycker det blir för "mycket" men jag vill i alla fall göra det! Om tjejer skulle veta hur snygg,snäll,fin , underbar pojkvän jag har skulle han ansolut bli utsedd till MAN OF THE YEAR IN THE WORLD!!! Men Tjejer håll fingrarna borta från honom!!!

Snart flyttar man hemifrån också. Egen lägenhet! (3:a) jag tycker nämligen inte om att bo trångt! Det mesta ska vara stort för mig som tv apparater,dataskärmar,hus,lägenheter m.m ni förstår nog! Det finns så mycket som man vill få sagt! men jag får ta lite i taget! Brukar ganska ofta sitta och lyssna på låten the way i are..... Den låten har gett mig mycket tankar på senaste.... men det vågar jag inte berätta! Det är lite svårt för mig att förklara vad jag egentligen vill få sagt med det här inlägget men jag vill i alla fall säga till er som läser detta och till alla i hela världen: NI ÄR ÄLSKADE , DET FINNS NÅGON SOM BEHÖVER ER,NÅGON SOM BRYR SIG OM DIG!
KRAMAR FRÅN EMILIE..........image22


High Tec!!

Jag har blivit helt såld i teknik. Väntar nu på att få köpa min härliga 63 tums plasma tv från Samsung. Tjejen som ni ser på bilden står bredvid en sån tv;-) Till ska jag såklart ha ett hemmabiosystem! Jag älskar att kolla på tv apparater och har nu kollat på om jag kanske skulle köpa den 30 tums stora dataskärmen från Apple. Det skulle inte sitta dåligt på skrivbordet plus en härlig tv  i vardagsrummet! =) image21

A Dream!

When is see a tear from your eye, my heart cry. I want too se a smile on your faces and see how happy you are. I always wish you the best my dear you know that i will always bee your support no matter what! I wish i could give you everything you want. When you whisper my name in my ear my heart stops for a while becaus im so happy that i'm can bee by your side. I love you my dear and i always will...... Follow your dreams my sweetheart! I will always be here waiting for you!!!!


image19

A RELIGION!

Runt om i världen har vi massa olika religioner. Jag brukar ibland sitta och fundera vad dom har för slags innebörd, är det våran religion som styr hur vi är i vardagslivet? och hur vi annars beter oss?! Jag har rest till länder där jag fått uppleva olika religioner. När jag var i Egypten var det islam som regera och i Thailand var det Buddishmen och nu ska jag till Indien och upptäcka Hinduismen. När jag var i Bulgarien och Grekland och Turkiet så märkte jag inte av någon direkt bestämd Religion. Vad menas med att ha en religion egentligen? Jag har alltid respekterat folks religioner och skulle aldrig på något sätt bryta mot folks sätt att leva bara för att inte jag har samma religion. Det är viktig att respektera varandra! Du kanske har en kompis som är muslim och en annan som är buddhist och den andra kristen. Du gillar ju dina kompisar ändå även fast dom har en annan religion?! eller hur? Så det jag mest vill få fram är att vi ska respektera varandra och varandras Religioner! Diskremenering och annat ska utrotas! kramar från Emilie!!!!! This is the heart of me!

I still.......

Dagarna går förbi och saker förändras både negativt och positivt. Jag har fått uppleva en mycket positiv sakn det var när jag fick killen som jag alltid drömt om. Han blev min och han sa "jag älskar dig" då flög jag på moln och ingen kunde ta mig ner därifrån. Varje dag vill jag vara med honom och varje natt vill jag hålla om honom och smeka honom på ryggen och säga alla fina ord jag kan. För inte så länge sen hade vi en jätte fin natt tillsammans det var bara jag och han, vi fanns bara där för varandra och glömde omvärlden. Men sen var vi tvungna att vakna upp till den hårda och kalla vardagen och dagen blev inte som jag ville. Blev så förvirrad! Men ännu har jag min älskade vid min sida och snart kommer jag få hålla om honom igen och säga hur mycket jag vill att han ska stanna. Kommer vi snart få uppleva samma vackra natt igen? Du vet hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Jag är jämt rädd att det ska hända dig något. Du säger- Min kära oroa dig inte. ......... Men jag kan inte sluta oroa mig för utan dig vet du att jag faller. Jag vet att du alltid gör ditt bästa och ibland säger du till mig nee jag är kass. Men för mig är du perfekt! Jag älskar dig glöm aldrig det! 


Play it for the girl's!!!!!

TJENA BLOGGEN....... IDAG HAR ÄNNU EN NY DAG BÖRJAT . VAKNADE TIDIGT SOM VANLIGT! MEN DET GÖR INGET FÖR MIG. HAR HÅLLT PÅ FÖR DET MESTA ATT LÄSA MINA VÄNNERS BLOGG. DEN ENA ÄR STÖRT KÄR OCH DEN ANDRA HAR LAGT KÄRLEKEN ÅT SIDAN. MEN VARS HAMNAR JAG DÅ? KANSKE MITT EMELLAN. SNART STICKER MAN IVÄG TILL LULEÅ OCH JOBBAR PÅ SUNDERBY SJUKHUS I FJORTON DAGAR. KOMMER FORTFARANDE IHÅG NÄR JAG VAR INLAGD DÄR FÖR ATT JAG HADE NÅGOT ALLVARLIGT STRUL MED HALSEN. DET VA JOBBIGT VÄRRE=(  MEN SOM TUR BLEV MAN FRISK ! JA DET SKA BLI VÄLDIGT SPÄNNANDE ATT SE OM MAN FÅR TILLBRINGA NÅGRA SKÖNA TIMMAR MED KILLEN MAN TYCKER OM NU NÄR JAG ÄNDÅ SKA VARA I SAMMA STAD SOM HAN. HAR FUNDERAT MYCKET DOM SENASTE DAGARNA OCH DET HAR VARIT JOBBIGT. MATLUSTEN HAR FÖRSVUNNIT MÅNGA GÅNGER. JAG HAR TÄNKT MYCKET PÅ MIN KOMPIS JOHANNA . HON SÄGER ATT INGA KILLAR GILLAR HENNE?! MEN DET GÖR DOM. JAG HAR SAGT TILL MIG SJÄLV OCH SKA SÄGA DET TILL ALLA KILLAR: SÅRAR NI JOHANNA SÅ DÖDAR JAG ER. TITTA PÅ HENNES UTSIDA OCH INSIDA RIKTIGT ORDENTLIGT SÅ SER NI VILKEN FANTASTISK TJEJ HON ÄR.!!!!!!!!!!!!! KRAMAR FRÅN EMILIEimage13

WHEN I DIE.....

WILL YOU VISIT THE PLACE WHERE MY BODY IS RESTING? WILL YOU REMEMBER ALL THE PLACES I SHOWED YOU? WILL YOU EVER SAY: I MISS YOU...... WILL YOU EVER SAY: WHY DID YOU LEAVE ME LIKE THIS? WILL YOU CRY WHEN YOU SEE THAT MY HEART NOT IS BEATING ANY MORE? ARE YOU GOING TO REMEMBER ME HOW I WAS WHEN I WAS ALIVE? I DON'T ASK YOU TO CRY BUT ALL I WANT IS THAT YOU WILL REMEMBER ME FOR THE PERSON I WAS WHEN I WAS ALIVE.................image11

RSS 2.0