GUCCI 2009

Gucci har absolut så snygga klänningar det här året och som är i härliga färger som går att ha lika mycket som fest till vardags. Färgerna i klänningarna gör att du kommer vara strandfestens absoluta favorit!!!


Open your eyes!!!!!

Här i våran del av världen så oroar vi oss sällan för att vi inte ska ha mat för dagen, men det finns en annan del av världen också och allt är inte rikedom och vackra trädgårdar som blommor och är fyllda av rosor. Det finns en grymhet fylld med tårar och ingen mat som räcker, vissa har knappt sju kronor om dagen , dom vet inte vars dom ska ta vägen och barnens gråt skär i deras hjärtan. Föräldrarna klarar det tillslut inte längre och någon kommer i kläm och lämnas ensam, vem pratar jag om? Barnen såklart
Dom får vandra på världens stora vägar själva och försöka kämpa för att hitta någonstans att sova, och framför allt hitta mat. Solen går ner i deras ögon och livet blev inte längre och snart kanske någon hittar detta stackars barn kropp och undrar, vars var jag när det fortfarande levde? Denna tunna sköra kropp läggs ner sakta i en kista för att vila , men smärtan som fanns i den lilla kropp finns nu i dom levandes hjärta, det är inte rätt inget barn eller någon annan människa ska behöva leva under dessa omständigheter. Alla har rätt till ett hem och mat, om jag ska gå till mig själv så skriver jag detta för att jag har tagit beslut att öppna mina ögon och våga se dom problem som finns i världen jag lever i, känslan att jag kan göra något är stark och jag tänker verkligen göra något! Mina drömmar sträcker sig långt där varje människa i hela världen kämpar tillsammans för att vi ska få en rättvis och harmonisk värld, men alla är vi små i början och måste ta ett steg i taget så vi inte faller. Som det stod på en hemsida jag var inne på
" ATT GE PENGAR TILL FATTIGA ÄR INTE BARA VÄLGÖRENHET, DET ÄR VÅRAN PLIKT"

Titta på dessa bilder och fundera ett tag, vad kan jag göra? Svaret är enkelt: Du kan göra en stor förändring, du kan ge hopp om en framtid.

where are you?

Do you still remember me and who i am?

Outside my window the snow falls down and it's so cold, my thoughts flys to you and i wonder where you are tonight? It was so long ago i saw your face, i miss the times when we used to talk on the phone for hours and laugh togheter and i miss to see you smile and now i'm so afraid that something is wrong , i don't want to see you cathed in the dark because you need to see the sun more than anybody else. I try to call, i try knock on your door but nobody open it, nobody have seen you for such a long time. Please just tell me that everything is alright with you.......... WHERE ARE YOU MY FRIEND?


Något i efterskott

Även fast det är tre dagar sen så vill jag ändå önska er alla ett riktigt gott nytt år. 2009!!
Året 2008 var verkligen rubrikernas år runt om i världen det har varit presidentval i USA och enkonmin rasar nästan samman, Island befinner sig i stor kris och det var OS i beijing, men bara en kort stund efter alla spel så kom ännu en smäll för Kina men nu var det värre, barnen hade fått i sig giftigt ämne genom mjölkersättnings pulver. Även en stor jordbävning drabbade landet år 2008....... Så själv tycker jag att året 2008 var fyllt av händelser både för mig och omvärlden. Jag hoppas att 2009 kan ge mer av miljövänliga val och att vi kommer längre fram i forsknigen för att hitta mera miljövänligt. Hur som helst det här inlägget skulle kunna bli hur långt som helst men hur som helst GOTT NYTT ÅR!!


RSS 2.0