Min älskade vän, min själavårdare!

Vill berätta om en person som fått mitt liv att förändras, denna kvinna har gjort mitt liv till en förändring! Jag tänker inte nämna henne vid namn men hon vet vem hon är och kvällen vi träffades så fanns det ett band och jag visste att detta var en person som verkligen såg min själ.
Jag kunde berätta saker som legat djupt inom mig och hon lyssna så lugnt och stilla, längesedan jag känt mig så trygg i någons närhet.
Har nu pratat med henne vid flera tillfällen och hon har blivit min själavårdare som jag kallar henne, jag känner alltid samma trygghet att prata och vända mig mot henne. Vi kan både skratta och gråta tillsammans, vi delar samma tro och hon har fått mig att tro på mig själv igen, att jag har så mycket kvar att ge! Vilken gåva hon är!
Jag är henne evigt tacksam och kommer alltid vara så tacksam att våra vägar möttes och tror verkligen det var en mening med att vi skulle träffas.
sakta men säkert så hjälper hon mig att ta en dag i taget och trots att jag kanske inte gör så mycket så förstår jag att de är okej, att de är okej att sänka kraven och njuta utav livet och den tiden man har kvar. Så jag tar en dag i taget och ser allt som det är och vågar att älska de människor i min omgivning.
Ger av de som jag har och lever för stunden.
Så alla mina varmaste tankar och känslor finns hos dig min vän!
 
Tack för att just du finns i mitt liv
 
 

RSS 2.0