Let's make L?

Lite ett och annat!

Sex är något som man reagerar på olika från olika från människa till människa och man tycker mycket olika inom ett sånt område. Har en kompis som ofta ryggar tillbaka om bara så nämner ordet. Varför? Tyvärr har jag inte svaret på denna fråga men jag tror jag vet varför! Dagens inlägg ska handla om detta område och jag ska även ge lite tips ;-) Ready?
Porrfilm= Vad fan är det för jäkla skit? För det första är det inte något man ska gå efter för sex är något personligt mellan två människor och man ska inte gå efter en viss "mall" om hur det ska vara. Man ska båda njuta av det och lära känna varandra även inom det området. Så våga ta för ast di er!!
Håll din partner mot väggen och kyss henne/honom försiktigt och smek över hela kroppen . Låt handen sakta fara över handen och titta din partner i ögonen . Sätt din hand innan för tröjan och smek försiktigt ställ dig i ögonhöjd med din partner och dra med händerna/ naglarna vid nacken och ge kyssar samtidigt. Be din partner blunda och gå in i sovrummet släck lamporna och tänd ljusen. Var varandra nära hela tiden ta lugnt av kläderna på varandra och ge kyssar och blickar i massor .Viska något sexigt till varandra och känn hur blodet börjar pumpas hårdare och fortare......... FORTSÄTTNING FÖLJER..........
image74image75


Kommentarer
Postat av: A

pratar du om mig???

2008-03-14 @ 13:54:10
URL: http://blogg.se/MiloAnni

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0